Duik in leiderschap met onze divemastercursus

Stap naar het volgende niveau van duikexcellentie

1300€

Heb je een passie voor duiken en ben je klaar voor een leidinggevende rol in de onderwaterwereld? De Divemaster-cursus is jouw toegangspoort om een professionele duikleider te worden. Deze geavanceerde cursus is ontworpen voor ervaren duikers die hun vaardigheden willen verbeteren, duikactiviteiten willen leiden en instructeurs willen assisteren bij het opleiden van anderen. Het is de perfecte kans om je liefde voor het duiken om te zetten in een lonende carrière of gewoon meer kennis en ervaring op te doen.

Hoogtepunten van de cursus:

Duiktechnieken voor gevorderden

Beheers de vaardigheden die nodig zijn om duikactiviteiten te leiden en te superviseren, instructeurs te assisteren en duikoperaties te beheren. Leer geavanceerde duikplanning, onderwaternavigatie en noodresponstechnieken.

Ontwikkeling van leiderschap

Ontwikkel de leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om duikgroepen effectief te leiden, leiding te geven en de veiligheid en het plezier van alle deelnemers te garanderen.

Praktijkervaring

Doe praktijkervaring op via begeleide stages en duikscenario’s uit de echte wereld, zodat je je vaardigheden en kennis kunt toepassen in een professionele omgeving.

Cursusdetails

Duur

Meestal 14 dagen, afhankelijk van je eerdere ervaring en beschikbaarheid. De cursus bevat zowel theoretische als praktische onderdelen.

Prerequisites

Je moet een gebrevetteerde Resque-duiker zijn met ten minste 40 gelogde duiken en je moet een reanimatie- en EHBO-cursus hebben afgerond. Een medische verklaring waaruit blijkt dat je fit genoeg bent om te duiken kan ook vereist zijn.

Certificering

Na succesvolle afronding behaal je het Divemaster-brevet, een prestigieuze titel die wereldwijd wordt erkend in de duikindustrie.

Uitrusting

inbegrepen:

Gratis foto's en video's van je duik

Transfers inbegrepen

Wij zorgen voor je vervoer van en naar de duiklocaties, zodat je kunt ontspannen en je kunt concentreren op de ervaring.

Vervoer vanaf Hurghada is inbegrepen. Als je buiten Hurghada verblijft (Soma Bay, Makadi Bay, El Gouna, Safaga, Sahl Hashish), kunnen we ophalen voor een extra vergoeding.

Lunch met Soft Drink

Geniet van een smakelijke lunch.

Water, koffie en thee zijn de hele tijd gratis beschikbaar.

Tijdens de lunch zullen er ook frisdranken beschikbaar zijn.

Waarom zou je voor onze Divemaster-cursus moeten kiezen?

  • Deskundige opleiding: Leer van ervaren duikprofessionals die je begeleiden bij elk aspect van duikleiderschap en management, zodat je goed voorbereid bent op een carrière of rol in het duiken.
  • Uitgebreid curriculum: Onze cursus behandelt alle essentiële onderwerpen, inclusief duiktheorie, leiderschapsvaardigheden en praktische ervaring, en biedt een grondige basis voor je professionele duikcarrière.
  • Carrièremogelijkheden: Als Divemaster ben je gekwalificeerd om begeleide duiken te leiden, instructeurs te assisteren en mogelijk te werken in duikwinkels of resorts over de hele wereld.

Klaar om erin te duiken?

Divemaster cursus kost 1300€ per persoon, de prijs is inclusief:

🐬 Certificering

🐬 Leermateriaal

🐬 E-learning extra kosten

🐬 transfer vanaf Hurghada. Als je buiten Hurghada verblijft (Soma Bay, Makadi Bay, El Gouna, Safaga, Sahl Hashish) kunnen we je tegen een extra vergoeding ophalen.

🐬 verhuur van uitrusting (ademautomaat + BCD tegen extra betaling)

🐬 koude en warme dranken

🐬 lunch

🐬 foto’s en video’s van de duik

🐬 beschikbaarheid: 7 dagen per week

🐬 duur (afhankelijk van de locatie van het hotel) 7:45 – 16:15

🐬 reservering – 2 dagen van tevoren

alleen 1300 €

Klaar om van duiken je beroep te maken of een leiderschapsrol op je te nemen? Schrijf je vandaag nog in voor onze Divemaster-cursus en begin je reis om een bekwaam en gerespecteerd duikleider te worden. Of je nu een duikcarrière ambieert of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, deze cursus biedt je de training en ervaring die je nodig hebt.

Get in Touch with Us!

Give us a call

+20 1099810010