Reddingsduiker Cursus

Verbeter je duikvaardigheden met Advanced Safety Training

370€

Ben je klaar om je duikvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een meer zelfverzekerde en capabele duiker te worden? De Rescue Diver-cursus is ontworpen om je uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om noodsituaties bij het duiken aan te pakken, andere duikers in nood bij te staan en de algemene veiligheid onder water te verbeteren. Deze cursus is ideaal voor diegenen die op elke situatie voorbereid willen zijn en hulp willen bieden wanneer dat nodig is.

Hoogtepunten van de cursus:

Training voor respons in noodsituaties

Leer essentiële technieken voor het omgaan met duiknoodsituaties, waaronder het reageren op onderwater- en oppervlakte-incidenten, het uitvoeren van zelfredding en het assisteren van andere duikers in nood.

Praktische scenario's

Neem deel aan realistische reddingsscenario’s en oefen vaardigheden zoals zoekpatronen onder water, eerste hulp en noodmanagement om je zelfvertrouwen en paraatheid op te bouwen.

Verbeterd duikbewustzijn

Een beter begrip ontwikkelen van duikveiligheid, risicobeheer en effectieve communicatie in noodsituaties.

Cursusdetails

Duur

Meestal 3-4 dagen, inclusief klassikale sessies, praktische oefeningen en reddingssimulaties.

Vereisten

Je moet een Advanced Open Water Diver-brevet hebben (of gelijkwaardig) en beschikken over een actuele reanimatie- en EHBO-training. Een medische verklaring die bevestigt dat je fit genoeg bent om te duiken kan ook vereist zijn.

Certificering

Na succesvolle afronding behaal je het Rescue Diver brevet, een zeer gerespecteerd brevet dat je geavanceerde vaardigheden in duikveiligheid en noodrespons aantoont.

Uitrusting:

inbegrepen:

Professionele Gids

Professionele Gids

Duik met een deskundige gids die je kleine groep leidt en zorgt voor een veilige, plezierige ervaring.

Transfers inbegrepen

Wij zorgen voor je vervoer van en naar de duiklocaties, zodat je kunt ontspannen en je kunt concentreren op de ervaring.

Vervoer vanaf Hurghada is inbegrepen. Als je buiten Hurghada verblijft (Soma Bay, Makadi Bay, El Gouna, Safaga, Sahl Hashish), kunnen we ophalen voor een extra vergoeding.

Lunch met Soft Drink

Geniet van een smakelijke lunch.

Water, koffie en thee zijn de hele tijd gratis beschikbaar.

Tijdens de lunch zullen er ook frisdranken beschikbaar zijn.

Waarom zou je voor onze Rescue Diver Course-cursus moeten kiezen?

  • Deskundige instructie: Leer van ervaren instructeurs die uitgebreide training en praktijkervaring bieden, zodat je goed voorbereid bent op elke noodsituatie.
  • Scenario’s uit de praktijk: Doe praktijkervaring op met realistische reddingssimulaties en noodoefeningen, zodat je zelfvertrouwen en competentie toenemen.
  • Verhoogde veiligheid: Vergroot je eigen veiligheid en die van je duikvrienden door essentiële reddingstechnieken onder de knie te krijgen en je algehele duikbewustzijn te verbeteren.

Bereid je voor op het onverwachte

Onze Rescue Diver cursus kost 370€ per persoon, de prijs is inclusief:

🐬 Certificering

🐬 Leermateriaal

🐬 E-learning extra kosten

🐬 transfer vanaf Hurghada. Als je buiten Hurghada verblijft (Soma Bay, Makadi Bay, El Gouna, Safaga, Sahl Hashish) kunnen we je tegen een extra vergoeding ophalen.

🐬 verhuur van uitrusting (ademautomaat + BCD tegen extra betaling)

🐬 koude en warme dranken

🐬 verzorging door een instructeur die je na de briefing mee onderwater neemt

🐬 snorkelpauzes tussen de duiken

🐬 lunch

🐬 foto’s en video’s van de duik

🐬 beschikbaarheid: 7 dagen per week

🐬 duur (afhankelijk van de locatie van het hotel) 7:45 – 16:15

🐬 reservering – 2 dagen van tevoren

alleen 370 €

Ready to become a more skilled and confident diver? Enroll in our Rescue Diver course today and gain the advanced training needed to handle diving emergencies with confidence. Whether you’re diving for pleasure or planning a career in dive instruction, this course is an essential step in your diving journey.

Get in Touch with Us!

Give us a call

+20 1099810010