Cursussen

Begin je onderwaterreis met onze duikopleidingen

Leer duiken met de experts

Duik in een wereld van avontuur en ontdekking met onze uitgebreide duikopleidingen. Of je nu een complete beginner bent of je duikvaardigheden wilt verbeteren, onze professionele instructeurs begeleiden je bij elke stap. We bieden een scala aan certificeringen, waaronder SDI, PADI, SSI en ITD, zodat je de opleiding kunt kiezen die het beste bij je doelen en duikvoorkeuren past. Krijg het zelfvertrouwen en de vaardigheden die je nodig hebt om de onderwaterwereld veilig en met plezier te verkennen. Doe met ons mee en begin je reis naar de fascinerende wereld onder de golven.

Waarom zou je voor onze duikopleiding moeten kiezen?

Internationaal erkende certificaten

Of je nu kiest voor SDI, PADI, SSI of ITD, onze certificeringen worden wereldwijd erkend, zodat je vol vertrouwen kunt duiken op toplocaties over de hele wereld.

Cursussen voor alle niveaus

We bieden een breed scala aan cursussen die zijn afgestemd op jouw ervaringsniveau, van beginner tot gevorderde. Of je nu net begint of je kennis wilt verdiepen, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Ervaren instructeurs

Onze gecertificeerde instructeurs hebben jarenlange ervaring en een passie voor lesgeven. Ze bieden persoonlijke instructie om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en vaardig voelt in elke fase van je training.

Uitgebreide training

Onze cursussen behandelen alles wat je moet weten over duiken, van theorie en veiligheid tot praktische vaardigheden en duikplanning. Je krijgt zowel klassikale instructie als praktijkervaring in het water.

Geavanceerde apparatuur

Train met topkwaliteit, goed onderhouden duikuitrusting die je veiligheid en comfort garandeert tijdens elke duik.

Onze duikopleidingsopties

Discovery Scuba Diver cursus

De Discovery Scuba Diver-cursus is een beginnerscursus voor diegenen die het duiken willen uitproberen zonder meteen te kiezen voor een volledig duikbrevet.

110 €

Open Water Diver

Deze cursus is perfect voor beginners en is je eerste stap in de wereld van het duiken. Leer de basis, oefen essentiële vaardigheden in een gecontroleerde omgeving en maak open water duiken onder toezicht van onze deskundige instructeurs. Beschikbaar onder SDI, PADI, SSI en ITD.

350 €

Advanced Diver

Til je duiken naar een hoger niveau met deze cursus voor gevorderden. Verken nieuwe duikomgevingen, verbeter je navigatievaardigheden en ervaar nachtduiken, diepduiken en meer. Beschikbaar onder SDI, PADI, SSI en ITD.

300 €

Rescue Diver

Leer hoe je zelfverzekerd duiknoodgevallen kunt voorkomen en beheersen. Deze cursus geeft je de vaardigheden en kennis om anderen in nood te helpen en een veiligere duiker te worden. Beschikbaar onder SDI, PADI, SSI en ITD.

370 €

Divemaster

Klaar om van je passie je beroep te maken? De Divemaster-cursus bereidt je voor op een carrière in de duiksport, met diepgaande training in duikleiderschap, supervisie en instructie. Beschikbaar onder SDI, PADI, SSI en ITD.

1300 €

Wat is inbegrepen?

Uitgebreid trainingsmateriaal

All necessary course materials are provided, including textbooks and certification fees.

Professionele Instructie

Leer van ervaren instructeurs die gecertificeerd zijn door SDI, PADI, SSI of ITD en die toegewijd zijn aan jouw succes.

Praktijkervaring

Elke cursus omvat meerdere duiken waarbij je het geleerde toepast onder praktijkomstandigheden, onder toezicht van je instructeur.

Kwaliteit

Wij leveren alle duikuitrusting die je nodig hebt voor je cursus, zodat je met de beste uitrusting traint.

Kleine klassen

Geniet van persoonlijke aandacht en een ondersteunende leeromgeving met onze kleine groepen.

Waarom kiezen voor onze Multi-Agency certificeringsopties?

Klaar om erin te duiken?

Begin je onderwaterreis vol vertrouwen door je in te schrijven voor een van onze duikopleidingen. Of je nu je eerste duik neemt of een duikprofessional wilt worden, onze deskundige instructeurs en uitgebreide cursussen voorzien je van de vaardigheden die je nodig hebt om veilig en plezierig te duiken. Boek vandaag nog je cursus en beleef een leven vol onderwateravonturen!

Get in Touch with Us!

Give us a call

+20 1099810010